FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Votvírák proběhne již tento víkend

Festival Votvírák proběhne již tento víkend
11. 06. 2018   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Největší český festival Votvírák, který zahajuje letní festivalovou sezónu 15. až 17. června, uvádí tradičně program sestavený výhradně z českých a slovenských hvězdných kapel a osobností. Pro letošek jsou připraveny zajímavé novinky. 
Vítězkou prvního ročníku soutěže Talent for Stage se stala talentovaná broumovská zpěvačka Eliška Buociková, kterou čeká nejen zahajovací koncert na hlavním pódiu, pobyt v nahrávacím studiu The Barn za účasti zkušeného producenta a natočení singlu, který v digitální podobě vydá a mediálně podpoří vydavatelství Supraphon. Na hlavním pódiu vystoupí hip hopová elita. Do areálu milovického letiště totiž poprvé dorazí legendární autobus Karosa ŠL 11, na jehož střeše se již pět let střídá to nejlepší z české a slovenské hip hopové muziky. 

Votvirak

Pro všechny návštěvníky, rodiny i party přátel pak chystá Votvírák nejrůznější soutěže, sportovní i chill outové zóny, ale také ruské kolo či další atrakce, známé z lunaparku. Pro nejmenší fandy Votvíráku pak je připravena partnerská Dětská zóna Aquapalace.
V pátek svůj blok na úvod festivalu uvede vítězka soutěže Talent for Stage Eliška Buociková. Dále se s novým frontmanem představí energií nabušení Pipes & Pints, s Malotraktorem na palubě a s náloží dalších skvělých písní přistane na milovickém letišti Mig 21, zaujme slezská diva Ewa Farna, psycore metaloví Dymytry nebo Mňága a Žďorp slavící 30 let své existence. Páteční večer bude patřit také kapelám Wohnout, Mirai, UDG, BSP a samozřejmě i patrně největší hvězdě festivalu - nová koncertní sestava Chinaski tu zahraje před vůbec největším diváckým kotlem v letošním roce. Na Red Bull Music Stage, která nabídne velkou a zajímavou sondu do pestré české i slovenské hip hopové scény, vystoupí v pátek například Smack, kontroverzní Sodoma a Gomora, jihočeští De Zrechts nebo slovenská legenda Modré Hory. Scéna bude patřit také většině labelu TyNikdy - ať již v podobě hostovaček při tribute koncertu DJ Fattea a jeho nové desky Fade In, tak i v sólo koncertních setech Resta 
a především Paulie Garanda. 

Během sobotního programu potěší všechny generace bez rozdílu svými neodolatelnými písněmi Jaroslav Uhlíř, dvacet let na scéně oslaví Škwor, Tata Bojs opět ohromí propracovanou show, kotel rozparádí Divokej Bill, Sto zvířat, Kreyson, Arakain, Debustrol Original i Horkýže Slíže. V sobotu zahraje také Jan P. Muchow se svými The Antagonists nebo Xindl X. Elitní sestava hip hopových hvězd pro sobotu na Red Bull Music Stage zahrnuje české legendy Chaozz či PSH nebo jihlavské Pio Squad, ze Slovenska přijede se svým parťákem Škrupem a live bandem rapper Vec, zakladatel legendární kapely Trosky a jedna z nejvýznamnějších osobností současné kulturní scény našich východních přátel, nebo Strapo a DJ Spinhandz.

Klubové karty, které jsou obdobou vstupenek, jsou stále v prodeji. Pořadatelé ale hlásí, že nejdražší klubové karty na festival jsou již vyprodány a doporučují, aby si návštěvníci zakoupili parkovací karty dopředu online, protože ušetří tak čas i peníze. Klubová karta typu STANDARD je ještě k mání, a to dokonce za zvýhodněnou cenu. 

Všechny další informace o festivalu a předprodeji vstupenek naleznou zájemci na www.votvirak.cz  

Dodal: Kateřina Hlavinková, Presscode
VOTVÍRÁK

VOTVÍRÁK

Pátek 15. 6. 2018 až Neděle 17. 6. 2018
od 499 Kč
Vystupují:
CHINASKI, TATA BOJS, DIVOKEJ BILL, PSH, MAJK SPIRIT, MIG 21, STRAPO & DJ SPINHANDZ, MIRAI, JAROSLAV UHLÍŘ, ŠKWOR, EWA FARNA, HORKÝŽE SLÍŽE, DYMYTRY, WOHNOUT, ARAKAIN, SODOMA GOMORA, PIO SQUAD a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |