FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Za týden začíná Hip Hop Kemp

Za týden začíná Hip Hop Kemp
15. 08. 2018   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festivalpark v Hradci Králové se příští týden již posedmnácté zaplní tisíci příznivců rapu z celého světa. V termínu 23. – 25. srpna se zde totiž odehraje 17. ročník kultovního festivalu Hip Hop Kemp. Pořadatelé ani letos nepřestávají lovit velké hiphopové hvězdy a jako každý rok nabízí skvělá jména. Během tří dnů se tak na šesti pódiích objeví stovky vystupujících mapujících světovou i tuzemskou hip hopovou scénu.
Ze soupisky zahraničních jmen poutá nejvíce pozornosti GZA z ikonických Wu-Tan Clan nebo jeho krajan Hopsin, který se vrací na místo činu, kde ještě neřekl své poslední slovo. 

Hip Hop kemp

Suicideboys namíchají publiku smrtící koktejl složený z halucinace, horor core, okultismu a dunící basy. Tanec se samotným ďáblem předvede Immortal Technique.

Neméně zajímavé bude vystoupení Young M.A, která je odchovaná brooklynskými ulicemi, pro ostré slovo nejde daleko a v těle ji koluje možná víc testosteronu než lecjakému chlápkovi. Dalšími zahraničními hvězdami pak budou například dvaadvacetiletý Chief Keef nebo Evidence, který novým albem „Weather Or Not“ bojuje s nepřízní osudu.

Chybět samozřejmě nebudou ani největší tuzemské hvězdy. Slovenští Kontrafakt nevynechali doposud jediný ročník Hip Hop Kempu a ani letos tomu nebude jinak. Návštěvníci si opět do sytosti užijí jejich "piešťanský diktát". Česká legenda Chaozz své fanoušky trápila hodně dlouhým půstem, ale jejich letošní tour a nový singl je důkazem toho, že stále mají co nabídnout. Hiphopová scéna nedávno zažila ještě jeden opětovný zrod. Z letité hypernace se probudilo i legendární duo Trosky. Mezi zástupci české a slovenské scény dále nebudou chybět ani PSH, Majk Spirit nebo Paulie Garand.

Kromě hiphopu se návštěvníci letos mohou těšit i na pořádnou porci elektronické hudby. Tu jim naservíruje partička ostřílených Jägermeister DJ’s, která bude hrát každý den od deseti večer až do tří do rána na Jägermeister Tatře. Střídat se tu budou DJs Akvamen, Friky, Forrest Pine, LU2, Poeta a NobodyListen. Poslední jmenovaný si na Hip Hop Kemp připravil ještě jednu specialitu. Je jí festivalové vydání oblíbené party Addict, která se uskuteční ve čtvrtek v noci. Kromě vystoupení samotného organizátora DJ NobodyListen bude na programu také FCK THEM SHOWCASE, Smack + ARCHETYP 51, DVOJLITRBOYZZ a BABYPOOL.

Součástí bude i bohatý doprovodný program, který bude zahrnovat například taneční souboje v breaking areně, hry a zábavu jako skimboarding, slip n´sliden, beerpong, Microsoft Game Zone, Xbox.  Pod vedením několikanásobného vítěze DMC contestu DJ FLUXe bude možné vyzkoušet si základy DJingu. G-Shock Miniramp Zone uvede nejlepší jezdce na BMX, inlinech nebo skateboardu. Dámy se mohou nechat zkrášlit a stylově ozdobit třpytkami a copy v Glitters corneru. O dobrou náladu všech zúčastněných se po celou dobu budou starat i krásné hostesky se zásobou ledově namraženého Jägermeisteru.

Vstupenky a více informací na www.hiphopkemp.cz.

Dodal: Zuzana Kantorová, Nedori

HIP HOP KEMP

Čtvrtek 23. 8. 2018 až Sobota 25. 8. 2018
Vystupují:
$UICIDEBOY$ /USA/ HOPSIN /USA/ IMMORTAL TECHNIQUE /USA/ YOUNG M.A /USA/ JOYNER LUCAS /USA/ KONTRAFAKT /SK/ CHAOZZ /CZ/ CHIEF KEEF /USA/ MAJK SPIRIT /SK/ EVIDENCE /USA/ KĘKE /PL/ PSH /CZ/ THE BEATNUTS /USA/ TRETTMANN /D/ HILLTOP HOODS /AUS/ GRUBSON + live band /PL/ JERU THE DAMAJA /USA/ STRAPO & DJ SPINHANDZ /SK/ BAHAMADIA /USA/ NINE, EL DA SENSEI, SNOWGOONS DJS /USA, D/ TROSKY /SK/ ZUGEZOGEN MASKULIN /D/ FASHAWN /USA/ ZIPERA /PL/ DEVIN THE DUDE /USA/ WIKI /USA/ UMSE /D/ PALUCH /PL/ REST /CZ/ BILL $ABER /USA/ AG of D.I.T.C. /USA/ ILLA J /USA/ ŻABSON /PL/ TTR ALLSTARS feat TEXTA, DA STAUMMTISCH, AVERAGE, HINTERLAND & KAYO /AT/ SA-ROC /USA/ CAMUFINGO /D/ RSXGLD (Ro Spit & 14KT) /USA/ DEF3 /CAN/ PIO SQUAD /CZ/ ERIC BIDDINES /USA/ SICKLESS /D/ CHILDREN OF ZEUS /UK/ LIKE (of Pac Div) /USA/ TONO S. + GR TEAM /SK/ M-DOT /USA/ T9 aka Torky Tork & doZ9 /D/ REFEW, SHARLOTA & LUCAS BLAKK /CZ/ BOR SHOWCASE (SZPAKU, GEDZ, KOBIK) /PL/ MODRÉ HORY + CHAMPION SOUND /CS/ NOAH SLEE /NZ/ THE BLACK OPERA /USA/ JWP/BC /PL/ KOFI STONE /UK/ VEEDEL KAZTRO /D/ RENNE DANG & LERYK /CZ/ JARECKI /PL/ T-SER /AT/ RAKEEM MILES /USA/ PLUSMACHER /D/ ATARI JONES /USA/ PROTIVA, PSYCHO RHYME & LUCAS BLAKK /CZ/ OG KEEMO /D/ BONSON + Laikeke, Soulpete, KPSN /PL/ ILL CAMILLE /USA/ MICHAJLOV /CZ/ DEF ILL /AT/ ILLVIBE & MYER CLARITY /CAN/
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |